Beheer & Onderhoud

Beheer en Onderhoud voor alle sectoren

Inspecare oplossingen op maat.jpg

 

Inspecare beschikt over de juiste deskundigheid om alle sectoren bij zakelijke en particuliere uitdagingen bij te staan en processen te versoepelen. Dit door vaste aanspreekpunten te creëren, processen en bestaande zaken in kaart te brengen en op zoek te gaan naar de meest efficiënte werkwijze en onderhoudsoplossingen. 

Een veelvoorkomende situatie:

Als eigenaar bent u vaak ook de facility manager/ technische dienst die deze werkzaamheden erbij doet, naast het ondernemen. Terwijl u daar eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt!
Hier komt Inspecare om de hoek kijken. Laat u op verschillende fronten ontzorgen door Inspecare en u kunt zelf weer doen waar u goed in bent, namelijk: ONDERNEMEN.

Inspecare Beheer en Onderhoud kan optimale ondersteuning bieden van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, zodat u hier zelf geen omkijken naar hebt.
Wij kunnen u ontzorgen door;

  • Ondersteunen, adviseren en begeleiden in de projectbegeleiding van uitbreidingen, vernieuwingen en onderhouden van eigendommen.
  • Maandelijks terugkerende onderhoudsactiviteiten.
  • Jaarlijks terugkerende onderhoudswerkzaamheden en keuringen.
  • Inzichtelijk maken en beheren van de technische data. Deze ook in een web-base omgeving beschikbaar stellen voor u.
  • Projectleiding bij werkzaamheden
  • Offertes beoordelen
  • Consultancy bij onderhoud, ICY mogelijkheden en veel meer

Wij stellen ons beschikbaar voor de recreatieparken, kantoorpanden, gemeentes, opleidingsinstituten. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen of Inspecare een goede match voor u is.

Verschillende recreatieparken en ondernemers kozen al voor Inspecare Beheer & Onderhoud. Bekijk hier de lijst met relaties die u reeds voorgingen.